• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.

Welkom op de website van Vastgoed Verhaeghe, een vastgoedkantoor waar U in een joviale en hartelijke sfeer wordt ontvangen. U wordt er verwelkomd door vriendelijke medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de vastgoedwereld. Een vastgoedwereld die constant evolueert waarvoor onze teamleden zich steeds laten bijscholen, opdat wij U een onberispelijke service kunnen aanbieden vanaf de eerste, aangename kennismaking tot het verlijden van de notariële akte.

U kunt bij ons terecht voor de bemiddeling van de verkoop en verhuur van uw onroerend goed. Het succesvol bemiddelen is dan ook een zaak van de erkende vastgoedmakelaar geworden. Naarmate de jaren vorderen, hoe complexer het proces van verkopen en verhuren is geworden. Ook voor een vrijblijvende en naar eer en geweten uitgevoerde waardebepaling kunt U aankloppen bij ons.  In de rubriek ‘Diensten’ krijgt U een eerste idee van wat de verkoop, de verhuur en de waardebepaling van uw goed impliceert. Daarbij springt onze gratis overlijdensverzekering voor de koper in het oog, waarbij de erfgenaam van de koper via Vastgoed Verhaeghe wordt verzekerd. Wij komen uiteraard zeer graag langs bij U voor alle vastgoedkwesties, ook buiten de kantooruren.

Vastgoed Verhaeghe wenst U alvast veel succes in de zoektocht naar uw droomwoning op onze website. Vindt U niet meteen wat U zoekt? Geen nood, U kunt zeer makkelijk een automatische zoekfiche aanmaken rechts op uw scherm bij ’Blijf op de hoogte van ons aanbod'. Op die manier blijft U op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen die U kunnen interesseren, op basis van de door U ingevoerde selectiecriteria, nog voor de woning geadverteerd wordt langs andere publiciteitskanalen. Inderdaad, als geregistreerde bezoeker op onze website hebt U steeds het unieke voordeel om als eerste een woning te gaan bezichtigen!

 

maandag:           09.00u - 12.00u en 14.00u - 18.00u

dinsdag:             09.00u - 12.00u en 14.00u - 18.00u

woensdag:          09.00u - 12.00u

donderdag:         09.00u - 12.00u en 14.00u - 18.00u

vrijdag:              09.00u - 12.00u en 14.00u - 18.00u

zaterdag:            09.00u - 12.00u en 14.00u - 16.00u


Vacature: verkooptalent gezocht!

Ambieer je een afwisselende job in de verkoop? Ben jij iemand die graag “de baan doet”? Iemand die zichzelf verkoopt en een vlotte babbel met een aangenaam voorkomen combineert? Dan biedt Vastgoed Verhaeghe U een gouden kans aan. Wij zoeken immers iemand die zich concentreert op de in- en verkoop van woningen in onze regio. Contacteer ons gerust voor meer info! 

 

 

 
 
 

 

Onze referenties

Vastgoed Verhaeghe

immo te koop en te huur te gistel Stationsstraat 58
8470 Gistel

Tel: 059 44 62 80
Gsm: 0495 12 40 73
Fax: 059 44 62 60

info@vastgoedverhaeghe.be